Skyview – Kurhaus hotel

View from the Skyview ferris wheel @ the pier Scheveningen. Beautiful outlook over the Kurhaus hotel. Most Likely one of Hollands best luxury hotels. When in Scheveningen walk in even if it’s only to visit the alluring sights of the ceiling paintings .

InfinitePrints takes pictures from all over Holland ©SharonPeek ©InfinitePrints. Follow Рsharon_infiniteprints on instagram

#luxury #luxe #hotel #depierscheveningen #scheveningen #recreatie #fotografie #fotograaf #holland #europe #freelance #skyview #ferriswheel #reuzenrad #reizen #travel #denhaag #zuidholland #trip #city #stad #stadsgezicht #landschap

 

skyview

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>