Open monumentendag 2017

Afgelopen weekend was het open monumenten weekend 2017.

Op Zondag 10-09-2017 bezocht ik samen met mijn broer Lesley Namysl (owner and founder of Reflection By Design airing 25-09-2017) ‘Het Witte Huis’. Deze locatie bevindt zich op de Geldersekade 1. Het uitzicht vanaf dit voormalig kantoorgebouw is uitzonderlijk. De Markthal, Willemsbrug, Delftse Poort en Erasmusbrug zijn maar een kleine opsomming van de geweldige architectuur die je vanaf het dak kunt bewonderen.

Naast Het Witte Huis hebben we ook een kijkje genomen bij ‘De Hef’ waar je ook daadwerkelijk op kon, helaas alleen per rondleiding uiteraard begrijpelijk ivm de veiligheid maar je fotografen hart bloedt toch bij het nieuws dat je niet even zelf een rondje kan doen. We hebben hier echter wel mooie beelden voor een video kunnen schieten.
Kortom een heerlijke dag met gewenst resultaat en zeker iets om vaker te doen.
Ik hoop dat jullie genieten van de foto’s een <3 voor open monumenten weekend 2017 wat mij betreft -x- Shar.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>